Холивудският ас Кевин Бейкън и звездата от култовия Игра на

...
Холивудският ас Кевин Бейкън и звездата от култовия Игра на
Коментари Харесай

Още холивудски звезди идват в България

Холивудският ас Кевин Бейкън и звездата от паметния „ Игра на тронове “ Питър Динклидж идват в България за фотосите на филм. Двамата стягат куфарите и още този месец ще са на наш терен.

Лентата носи името “Токсичният отмъстител ”, а на режисьорския стол сяда Майсън Блеър. Бейкън ще влезе в ролята на злодея в историята, написа уеб сайтът nme.com, представен от " Монитор ".

„ Токсичният отмъстител “ е черна комедия и наблюдава историята на чистач, който пада в купчина с токсични боклуци и бива обезобразен, само че получава супересили – става свръх мощен и огромен на растеж. Това най-малко се случва в първата лента от 1984 г, която не пожъна огромен триумф.

От години се приказва за римейк на продукцията, като през 2013-а даже се говореше, че основната роля ще е поверена на екшън звездата Арнолд Шварценегер. Според изданието THR, в случай че се следва истинската история, Бейкън ще изиграе корумпирания кмет на града, в който се развива действието.

Кевин Бейкън има впечатляваща филмография, която включва над 70 функции в киното и 24 в телевизия, тъй че това надалеч не е първата му роля на изверг. В кариерата си той има няколко впечатляващи облика на антагонист, измежду които на Клаус Шмид в X-Men.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР