Холивудският актьор Джордж Клуни продаде за 1 милиард долара компанията

...
Холивудският актьор Джордж Клуни продаде за 1 милиард долара компанията
Коментари Харесай

Джордж Клуни продаде компанията си за текила

Холивудският артист Джордж Клуни продаде за 1 милиард $ компанията за текила " Касамигос ", на която е съосновател дружно с Ранди Гербер и Майк Мелдман, съобщи ДПА, базирайки се на английския алкохолен колос " Диаджео ".

" Ако ни бяхте попитали преди четири години дали ще имаме компания за милиарди, не мисля, че щяхме да отговорим утвърдително ", се показва в изказването на Клуни, представено от американски медии.

" Сделката отразява вярата на " Диаджео " в нас и нашата в " Диаджео ". Ние ще продължим да бъдем част от " Касамигос ". За начало ще пийнем един шот. Или два ", споделя още Клуни.

От алкохолния колос " Диаджео " - притежател и на лейбълите " Джони Уокър ", " Смирноф " и " Гинес ", оповестяват, че в началото ще платят 700 милиона $. Допълнителни 300 милиона $ ще бъдат изплатени за интервал от 10 години според от представянето на компанията.

Джордж Клуни основа " Касамигос " през 2013 година дружно със своя другар Ранди Гербер - брачен партньор на супермодела Синди Крофорд и притежател на ваканционен парцел в Мексико в съседство с артиста, и с предприемача Майк Мелдман.

Компанията се трансформира в най-бързо разрастващата си първокласна марка текила в Съединени американски щати, напомня организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР