Холивудските актриси Фелисити Хъфман, снимала се в сериала "Отчаяни съпруги",

...
Холивудските актриси Фелисити Хъфман, снимала се в сериала "Отчаяни съпруги",
Коментари Харесай

Обвиниха актриса от Отчаяни съпруги, че е дала подкуп, за да учи детето ѝ в престижен колеж

Холивудските актриси Фелисити Хъфман, снимала се в сериала "Отчаяни съпруги ", и Лори Локлин бяха упрекнати, че са дали подкупи, с цел да може децата им да учат в влиятелни университети.

Според обвиняването, подкупите били получени от медиатори, които фалшифицирали данни за тези деца, в това число резултатите им на приемни изпити. Така било улеснено приемането им в известни образователни заведения. Срещу ръководителя на незаконната мрежа Уилям Сингър са повдигнати 4 обвинявания, в това число за изнудване и пране на пари.

Мрежата получила общо 25 милиона $ от родители, които желаели децата им да бъдат признати в влиятелни университети, измежду които Йейлския, Станфордския, Южнокалифорнийския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, "Уейк Форест ".

В някои случаи децата са одобрявани като спортисти, даже без да имат такива достижения. Тридесет и трима родители са упрекнати, че са употребили услугите на Сингър, като за задачата са платили суми, вариращи сред 200 000 и 6,5 милиона $. "Не може да има система за приемане, която е друга за богатите, нито друга правосъдна система ", съобщи прокурорът Андрю Лелинг на конференция в Бостън.

View this post on Instagram
Sunday in her Papa’s lap.

A post shared by Felicity Huffman (@felicityhuffman) on Mar 10, 2019 at 3:01pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР