Холивудската звезда Уил Смит първоначално не искал да изпълни ролята

...
Холивудската звезда Уил Смит първоначално не искал да изпълни ролята
Коментари Харесай

Уил Смит първоначално не искал ролята в "Аладин" заради покойния Робин Уилямс

Холивудската звезда Уил Смит в началото не желал да извърши ролята на духа в игралния римейк на кино лентата " Аладин ", защото това означавало да влезе в обувките на починалия комедиант Робин Уилямс, който дублира същия воин в анимационния филм от 1992 година.

Смит, който става прочут през 90-те години с телевизионната поредност " Свежият принц от Бел Еър ", обаче взема решение, че може да добави своя почерк дружно с малко хип-хоп и рап върху героя, който е изобразен като голям мускулест дух, който се появява от лампа в пещера, цялостна със съкровища.

Пред " Ройтерс " 50-годишният артист и рапър споделя, че първичната му реакция по отношение на ролята била: " По дяволите, не, няма метод! "

" Робин Уилямс не остави доста за възстановяване в облика на духа... ", споделя още той и добавя, че по-късно размислил поради обстоятелството, че ще има опция да направи нещо по-различно, защото този път филмът е игрален.

" Робин Уилямс... в общи линии взе своя стендъп облик и го вложи в духа... Аз счетох, че мога да употребявам някаква последна версия на моя облик от " Свежият принц " и да го вложа в този див воин. Сметнах, че ще мога да уловя носталгията и в това време ще мога да направя нещо ново. "

Филмът следва сюжета на същото заглавие от 1992 година, в който бедният махленски джебчия Аладин се влюбва в принцеса Жасмин, само че английският режисьор Гай Ричи споделя, че историята е имала потребност от малко надграждане и в допълнение развиване, изключително в облика на Жасмин.

Героинята се извършва от актрисата Наоми Скот, която скоро ще можем да гледаме и в римейк на " Ангелите на Чарли ". Според нея Жасмин минава по избран път, с цел да открие личния си глас. " Искам дребните девойки да видят това ", споделя актрисата. В основната роля тя си партнира с Мена Масуд, който е Аладин.

От екипа на кино лентата допълват още, че във впечатляващия мюзикъл са включени песни както от истинската анимация, по този начин и нови песни. В фотосите са били включени и всевъзможни типове животни, както и 1000 други екстри.

" Аладин " е един от последните игрални римейкове на " Дисни ", който към този момент показа на публиката сходни нови прочити на " Книга за джунглата " и " Дъмбо ", а почитателите чакат с неспокойствие и новата игрална версия на боксофис шлагера " Цар Лъв " това лято.

Играта на " Дневник " и " Форум Филм България ", отдадена на кино лентата, продължава до 2 юни и записалите се участници, дали най-малко един правилен отговор, ще вземат участие в чоп за 10 специфични награди, измежду които двойни билети за прожекциите на кино лентата, кукла на пинцеса Жасмин и няколко тематични комплекта от чанта и ключодържател и от тениска и татуировки от " Аладин ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Аладин (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР