Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски

...
Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски
Коментари Харесай

Ван Дам става съсед на Веселин Маринов! Ето къде

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става притежател на баровски парцел в комплекса за голф край Разлог. Интересът на екшън героя от филмите „ Кървав спорт “, „ Универсален боец “, „ Ченге във времето “ и прочие е бил предизвикан от американски кинопродуцент, който също има къща там, написа struma.bg.

Според източници на изданието, Жан-Клод Ван Дам доста харесал мястото, само че поискал неговият парцел да бъде по-настрани и да се обособи като „ затворен комплекс в комплекса “, като в него ще бъдат построени 3 къщи, които да се разграничават от другите. „ Сделката още не е реалност, доста е рано да се приказва “, съобщи Йордан Каназирев, един от притежателите на парцела. Той обаче удостовери за евентуалния капиталов интерес от страна на холивудския артист.

„ В комплекса имат къщи разнообразни звезди, които не парадират с ситуацията си, а се държат като елементарни хора. Веселин Маринов е един от тях “, удостовери Каназирев. Певецът посреща последните две години Коледа и Нова година в къщата си в голф комплекса край Разлог, като се включва и като реализатор в празничната стратегия. Често е виждан там и в компанията на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който също е чест посетител на голф комплекса.

Жан-Клод Ван Дам е осведомен с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при присъединяване си в фотосите на екшъна „ Непобедимите-2 ”, който през есента на 2011 година се снима в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР