Холивудската звезда Арми Хамър изнасилил българка, гръмнаха Сън, Холивуд рипортър

...
Холивудската звезда Арми Хамър изнасилил българка, гръмнаха Сън, Холивуд рипортър
Коментари Харесай

Холивудската звезда Арми Хамър обвинен в изнасилване на българка

Холивудската звезда Арми Хамър изнасилил българка, гръмнаха „ Сън ", „ Холивуд рипортър " и „ ВарайъТи ". Досега дамата, която твърдеше, че артистът я изнасилвал в продължение на 4 часа на 24 април 2017 година, бе известна единствено като Ефи . Според американските обществени медии става въпрос за 24-годишната Ефросина Ангелова , която била актриса и модел.

Ефи е защитавана от Глория Олред , която нашумя като адвокатката на Джени Суши, когато упрекна Кубрат Пулев, че я целуна обществено в предаване онлайн. На конференция Олред показа Ефи като жена от Източна Европа и сподели, че няма да разкрие имената й. Тя популяризира и фотография, на която Ефи и Арми са дружно. Снимката е от 29 август 2018 година, т.е. след въпросното обезчестяване. Ефи твърди, че Хамър, който е фамилен и има две деца, поддържал с нея 4-годишна връзка зад тила на жена си.

Първоначално бил доста обаятелен. Но на въпросния 24 април се трансформирал. „ През тези четири часа се пробвах да избягам, само че той не ми разреши. Мислех, че ще ме убие. След това си отиде, без да се тревожи дали съм добре. Бях в цялостен потрес, не можех да допускам, че човек, който обичам, може да направи това ", споделя Ефи. Бе публикуван и чат, в който артистът декларира, че се счита за човекоядец и желал да пие кръв от дами.

От своя страна юристите на Хамър оповестиха, че в действителност Ефи го тормозила с оферти за недодялан секс и му разказвала фантазиите си. Звездата от „ Самотният рейнджър ", „ Мъжът от U.N.C.L.E. ", гей драмата „ Назови ме с твоето име ", „ Социалната мрежа “ се отказал от връзка с нея точно поради смущаващите й оферти за грубости. В изказване на юристите му се твърди, че Ефи търси популярност и внимание на негов тил, написа „ Телеграф‘.

Полицията в Лос Анджелис проверява случая. Актрисата Елизабет Чембърс , дамата на Хамър, подаде документи за бракоразвод. Кинофенове се тормозят, че готовият филм „ Смърт край Нил ", който би трябвало да излезе февруари следващата година, може и да не се появи по екраните поради Хамър или би трябвало да бъде презаснет с различен артист в основната роля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР