Холивудската икона Шарън Стоун направи неочаквано изказване по време на

...
Холивудската икона Шарън Стоун направи неочаквано изказване по време на
Коментари Харесай

Шарън Стоун обвини Холивуд в жестокост: 20 години никой не ме искаше

Холивудската икона Шарън Стоун направи ненадейно изявление по време на събитие, проведено от американското списание The Hollywood Reporter. Звездата от " Първичен инстинкт " упрекна Холивуд в свирепост за това, че я е изоставил цели 20 години след прекаран инсулт през 2001 година Това оповестява порталът Yahoo! 

По думите ѝ мозъчният кръвоизлив, който претърпяла, бил извънредно тежък и лекарите ѝ давали не повече от 1% възможност, че ще оцелее. Когато актрисата съумяла да пребори заболяването, се оказало, че е невероятно да си откри работа. 

Sharon Stone claims Hollywood shunned her after stroke: ‘If something goes wrong with you, you’re out’
— Fox News (@FoxNews)

" Възстановявах се седем години и от този момент нямам работа. Когато това се случи, не желаех да споделям на никого, тъй като знаех, че в случай че нещо се обърка с теб, ще излетиш от Холивуд. Е, с мен се обърка - излетях за 20 години ", оплака се пред кореспонденти именитата хубавица.

Шарън добави, че " е трябвало да се изправи пред себе си ". Тя разкри още, че се е борила с управлението на студиото, с цел да отбрани правото си на юрист, който да чете договорите ѝ.

Изглежда обаче, че 65-годишната актриса е неискрена - от тази доста трагична 2001 година до през днешния ден в нейната филмография са добавени над 35 разнообразни кино лентата. Вярно, измежду тях няма нито един същински шедьовър, само че най-вероятно това няма нищо общо с дългогодишната ѝ болест.

По-рано Стоун заяви, че е изгубила половината от положението си заради банкови проблеми. Това обаче не ѝ пречи да радва понякога почитателите си в обществените мрежи с някоя и друга закачлива и пикантна фотография.

Наскоро звездата потвърди, че е в съвършена форма, споделяйки следващия провокативен кадър. Чаровницата си бе направила селфи пред огледало, ситуирано в банята на имението ѝ в Маями. На него актрисата е по зелени бански с леопардов черен принт. В композиция със слънчевите очила външният тип на Шарън Стоун издаваше ваканционното ѝ плажно въодушевление.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР