Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за

...
Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за
Коментари Харесай

Къде е красавицата? Никол Кидман се преобрази до неузнаваемост

Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неразбираемост за присъединяване си в новата драма „ Destroyer “, в която е в облика на полицейски детектив с мъчителна история зад тила си. Филмът бе показан на Лондонския кинофестивал.

Носителката на „ Оскар “ е заменила русата си коса с къса прическа и е с изнурен външен тип, с цел да извърши ролята на Ерин Бел - детектив, чието минало продължава да го преследва години, откакто се е внедрил под прикритие в гангстерска тайфа и е взел участие в интервенция с опустошителни последици.

#DestroyerMovie, starring Nicole Kidman, premieres TONIGHT at #TIFF18. Follow along for @TIFF_Net updates. pic.twitter.com/pEoB0rh6Ai
— Destroyer (@DestroyerMovie) September 10, 2018
„ Почувствах се в нейния облик, имах чувството, че оплаквам за нея. Помислих си, че има тревога и комплицираност в гнева ѝ, каквито до момента не бях виждала на огромния екран, изключително в облика на жена “, сподели актрисата.

Петдесет и една годишната Кидман не за пръв път трансформира фрапантно външния си тип за кино роля. Никол го стори и за ролята на Вирджиния Улф в „ Часовете “, за която получи „ Оскар “.

Кинокритиците оцениха високо актьорската й игра в новия филм и описаха външния ѝ тип като „ съвсем неузнаваем “.

 никол кидман DailyMail

Режисьорката на кино лентата Карин Касама разясни, че Ерин Бел се сблъсква с разкаянието, виновността и срама. Коафьори и гримьори работили дружно, с цел да трансформират външния тип на Кидман за ролята й във кино лентата.

„ Разговаряхме за вредата от излагането на слънце, недоспиването, прекомерната приложимост на алкохол, неприятното хранене и стигнахме до тази последна версия на неналичието на грижи за себе си “, означи режисьорката.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР