Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели доста страховита история от живота

...
Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели доста страховита история от живота
Коментари Харесай

Дженифър Анистън сподели плашеща тайна от миналото си, от която тръпки ще ви побият!

Холивудската актриса Дженифър Анистън показа много страховита история от живота си. По време на присъединяване си в шоуто на Джеймс Кордън звездата от „ Приятели ” разкри, че когато се преместила в Лос Анджелис, се наложило да дели един покрив с фантом , написа   jenata.blitz.bg.

В момента, в който 49-годишната актриса се нанесла в жилището, почнали да се случват странни неща – кафемашината и миялната се включвали сами, уредбата започвала да дъни с цялостна мощ. Анистън даже призна, че първоначално си мислела, че стартира да полудява. Точно в този миг решила да потърси професионална помощ и се обърнала към медиум. Специалистката пристигнала в дома й с тамян, поставила го на дребен поднос и почнала да чете някакви заклинания. Докато работела, паница и пепелник, намиращи се на един от рафтовете, паднали и се разрушили на земята със страшна мощ. 

 

След това екстрасенската споделила пред актрисата, че нечистата мощ, с която живее под един покрив, не харесва съседката й и по всякакъв начин се пробва да я изгони от жилището. Анистън се изплашила толкоз доста, че си стегнала багажа и се изнесла.

Какво тъкмо се е случило в къщата, преди актрисата да се нанесе в нея, остава цялостна мистерия. Джен обаче се надява полтъргайстът и въпросната съседка да са намерили общ език и гостът да е завършил с издевателството, на който подлагал всички живущи в постройката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР