Холандският застраховател заяви, че вече са получени почти всички претенции

...
Холандският застраховател заяви, че вече са получени почти всички претенции
Коментари Харесай

Холандия:100 млн. евро покриват щети от бурите през януари

Холандският осигурител съобщи, че към този момент са получени съвсем всички искания за вреди от клиенти. Първата стихия на 3 януари 2018 година аргументи огромни вреди в провинциите Noord-Holland, Friesland и Flevoland.

Втората стихия на 18 януари беше извънредно тежка, като скоростта напразно надвиши 120 километра в час и основно засегна провинциите Noord-Holland, Zuid-Holland.

"Тъй като тази стихия нанесе вреди и във вътрешността в страната, което се случва относително рядко, общият брой на засегнатите клиенти нараства доста. Това бе една от десетте най-тежки стихии през последните 50 години Пораженията, породени от двете стихии по къщи, офиси, коли и градини, бяха породени най-вече от изтръгнати керемиди, изкоренени дървета и рухнали огради ", споделиха специалисти от застрахователната компания.

След бурята от 18 януари се получиха 62 000 претенции от частни клиенти за покриване на вреди. "Това не включва вредите за бизнеса и селскостопанския бранш. Ние оказваме помощ на нашите клиенти онлайн, където е допустимо. Почти половината от всички частни искове бяха обработени онлайн ", потвърдиха от ACHMEA.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР