Холандският представител Shinshan победи 16 топ танцьора на Световния Финал

...
Холандският представител Shinshan победи 16 топ танцьора на Световния Финал
Коментари Харесай

Shinshan e първият световен шампион в историята на Red Bull DanceYourStyle

Холандският представител Shinshan победи 16 топ танцьора на Световния Финал на Red Bull Dance Your Style в Париж на 12 октомври.


Световното съревнование по улични танци Red Bull Dance Your Style има достойнството да приветства първия в историята си международен първенец Shinshan от Холандия. Само на 17 години, тои съумя да се пребори със 16 от наи-добрите танцьора от международния хайлайф в Париж.



Световният Финал на Red Bull Dance Your Style се състоя в историческата локация La Grande Halle de la Villette, което беше кулминационната точка от 65-те събития, проведени в 29 страни по света през миналата година.

В единствената борба, в която публиката е арбитър, присъстващите на Red Bull Dance Your Style гласоподаваха със синьо или алено, с цел да решат кои ще завладее дансинга.

След поредност от надпревари, 32-ма спечелили от всяка страна излязоха един против различен в още две борби в Париж на 9-ти и 10-ти октомври, преди огромния край на 12-ти октомври.

Българският представител, 21 годишният Popping Simcho беше измежду първите изтеглени от жребия. Тои танцува против Mesie от Мексико на 9.10 в

Накрая се класираха 8 танцьора, които се изправиха против други 8 международно известни реализатори. Топ 16-те имена, които излязоха на сцената в La Grande Halle De La Villette, са:

DELANOTCHE (Белгия);

Mavinga (Белгия);

Lment (Cuba);

Jaja (Чехия);

Kriss (Чехия);

Blondy (Ф ранция);

Mel’s (Ф ранция);

Salah (Ф ранция);

Tonini (Италия);

MAiKA (Япония);

Bogdan the Flava (Казахстан);

Vovan (Русия);

Tebza (ЮАР);

Angyil (САЩ);

Kofi (Великобритания).

“преживяването беше превъзходно и несъмнено си заслужаваше всяка минута”, разяснява

Симчо. “Запознах се с толкоз доста хора от международна големина, с които към този момент поддържаме

Elysee Montmartre, като не можа да

завоюва задоволително гласове от публиката, с цел да продължи нататък. Въпреки това,

връзка и сме в контакт.”

Department

Разгорещеното съревнование се организира под ритъма на някои от наи-популярните празненство биитове,като’PumpUpTheJamнаTechnotronic‘s,MamboNo.5наLouBega,PartyRockAnthem на LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock, Can’t Hold Us на Macklemore & Ryan Lewis,I Will Survive на Gloria Gaynor и доста други.

Глобалното танцово събитие включи в програмата си и осъществявания от учебното заведение Juste Debout и френските хореографи Les Twins. Гости на събитието бяха някои от наи-големите имена в актуалната танцова сцена като Galen Hooks, Kinjaz’ Jon Shih, LeeJ Razalan и Mike Song, Shaun Evaristo и други.

ЗАПОЗНАИТЕ съдебна експертиза СЪС ШАМПИОНА: SHINSHAN

Shinshan се появява под светлините на прожекторите на 17 години, като печели конкуренцията “Холандия търси талант”. Притежаваики един от наи-разпознаваемите и неповторими стилове в играта, Shinshan го дефинира като “кубинска змия, еластичен, само че също по този начин равномерен и неподвижен.”

Като същинска музикална персона, Shinshan признава, че това е наи-важният детайл от всичко. “Аз чувам музика от самото начало, от jazz до hip-hop, латино до фънк, класическа музика до hard rock. Стилът няма значение. Много по-важни са вибрацията, страстта и историята, която музиката споделя.”

Като коментар за успеха си на първия в миналото Red Bull Dance Your Style Световен Финал в Париж, споделя: “Това за мен е сюрреалистично. Аз съм на 17. Да печеля нещо такова за мен е като сън. Red Bull Dance Your Style беше бясно. Имаше толкоз доста нови танцьори от толкоз доста страни. Наистина се наслаждавах”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР