Холандският парламент гласува "против" влизането на Албания в ЕС, но

...
Холандският парламент гласува "против" влизането на Албания в ЕС, но
Коментари Харесай

Холандия даде зелена светлина за преговори на Македония с ЕС


Холандският парламент гласоподава "против" влизането на Албания в Европейски Съюз, само че "за" участието на Македония, оповестяват холандски медии.

Парламентът на Холандия гласоподава срещу започването на договаряния за присъединение към Европейски Съюз с Албания. Според множеството холандски депутати, резултатите реализирани в Албания не са задоволителни за тази крачка.

Депутатите желаеха от държавното управление да не гласоподава в интерес на предлагането на Европейската комисия за почване на договаряния с Албания, казвайки, че страната не е направила рекомендациите дадени и от Брюксел, като намаляването на корупцията и закононарушенията като цяло.

„ Албания не е изпълнила петте си целта, които бяха заложени в отчета по напредъка, там няма данни за законови промени, битка срещу корупцията и престъпността. Основавайки се на този напредък, ние не можем да стартираме развой по договаряния. Холандското държавно управление би трябвало да не гласоподава в интерес на предлагането на Европейска комисия за започване на договарянията ”, написа в изказване на Холандския парламент. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР