Холандски фотограф успя да заснеме за първи път новото BMW

...
Холандски фотограф успя да заснеме за първи път новото BMW
Коментари Харесай

Щракнаха новата тройка

Холандски фотограф съумя да снима за първи път новото BMW 3er G20 от близко. Даниел Хук забелязал седана пред боксовете на "Нюрбургринг " и побързал да го щракне преди да му попречат инженерите и механиците на компанията.



Според фотографа огромните колела и въздухозаборникът свидетелстват, че колата е от някоя от мощните шестцилиндрови модификации или най-малко има M-пакет. Въпреки камуфлажа на фотосите се виждат добре необятните "бъбреци " и другите фарове. Светлините са образно обединени с радиаторната решетка като в настоящата "петица ".



По неофициална информация 3er G20 ще получи мощни версии M Performance, позиционирани под M3 по сходство на другите нови модели на BMW. Според английското сп. Autocar моделът ще дебютира точно с шестцилиндровите модификации M340i M Performance (360 к.с.) M340d xDrive M Performance (320 к.с.). По всичко проличава, че холандският фотограф е съумял да снима тъкмо подобен автомобил.



BMW не възнамерява редуциране на дизеловата гама. Новата "тройка " ще се предлага с три-, четири- и шестцилиндрови нафтови мотори. За първи път двойно предаване ще може да се поръча даже в базовите модификации.



В основата на G20 ще залегне модулната архитектура CLAR, на която са издигнати 5er и 7er. Това ще помогне тежестта да бъде понижено с най-малко 50 кг. От BMW са си сложили за цел новата "тройка " да стане най-аеродинамичният модел в сегмента. Според Autocar коефициентът на въздушно противодействие ще бъде 0.22. Моделът ще бъде показан следващата година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР