Хофенхайм постигна четвърта поредна победа на сметката си в Бундеслигата,

...
Хофенхайм постигна четвърта поредна победа на сметката си в Бундеслигата,
Коментари Харесай

Хофе отказа Падерборн с бързи три гола


Хофенхайм реализира четвърта поредна победа на сметката си в Бундеслигата, откакто надигра с класическото 3:0 състава на Падерборн в семейството си от 10-ия кръг. Домакините на “Вирсол Райн Некар Арена ” взеха решение всичко в мача с бързи три гола на Роберт Сков (2), Павел Кадържабек (15) и Юрген Локадия (26).

Мачът стартира чудесно за Хофе, който поведе още с първата си опция. “Сините” завоюваха фаул на към 25 метра от вратата и Сков с смъртоносен удар не остави шансове на вратаря за 1:0.

В 9-ата минута Иляс бебу пропусна да удвои самичък против вратаря, само че в 15-ата минута Павел Кадержабек съумя да се разпише във вратата на гостите. Тогава Флориан Грилич получи центриране отляво, той продължи топката към чеха, който не сгреши за 2:0.

В 26-ата минута Локадия бе открит с в наказателното поле с центриране отдясно на Кадержабек, овладя топката, финтира бранител и от близко направи резултата типичен.

Така Хофенхайм излезе на 5-ото място в класирането със 17 точки. Падерборн пък остава на дъвоно с едвам 4 точки в актива си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Бундеслига 10 кръг, петък 1 ноември  Хофенхайм 3:0краен резулат  Падерборн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР