Хитовият ресторант “ във Враца подготвя коледна изненада за своите

...
Хитовият ресторант “ във Враца подготвя коледна изненада за своите
Коментари Харесай

Коледен подарък за врачани: Ресторант „Нашенци PRO“ предлага безплатна доставка през FoodboX

Хитовият ресторант „ “ във Враца приготвя коледна изненада за своите клиенти, научи организация BulNews. През целия месец декември можете да поръчате обичаните си кулинарни изкушения през уеб страницата на с безвъзмездна доставка.  
Заведението се намира на ул. „ Кръстьо Българията “ 17A, зад офиса на „ Уникредит Булбанк “. Майсторите готвачи подготвят най-вече ястия от обичайна българска кухня, само че показани по съвременен и забавен метод. „ Нашенци PRO ” е единственият ресторант в града с шоу кухня. Тя е отворена и по този начин гостите могат да видят целия развой на подготвяне на вкусотиите. 
Всички безкомпромисни фенове на родната кухня, които нямат опция да посетят заведението през празничния месец, могат да се доверят на екипа на . При поръчка на сума над 20 лв., доставката е изцяло безвъзмездна. 
Всички домакини, които желаят да блеснат с изискани ястия на празничната софра, могат да се доверят на началник готвачите в „ Нашенци PRO “ и на водача в доставката за дома и офиса FoodboX, триумфът е обезпечен!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР