Хитовият рапът 100 Кила е част от звездния отбор на

...
Хитовият рапът 100 Кила е част от звездния отбор на
Коментари Харесай

Рапърът 100 Кила: Страхувам се от височини

Хитовият рапът 100 Кила е част от звездния тим на „ Legion Run ”, дружно с Ася Капчикова, Маги Бадер и Биляна Йотовска. Към тях, за изненада на всички, ще се причислят гримьорът и фризьорът на звездите – Цецо Андреев и Ивайло Колев. За разлика от трите дами, които се готвят интензивно за събитието на годината, мъжете ще разчитат на своята заложена устойчивост и вродено възприятие за екипна игра. 100 Кила ще внесе нюанс и ще се впусне в предизвикването дружно със воя домакински любим Касандра, порода Бултериер. Говорим си с него единствено седмица преди надпреварата, с цел да проверим дали му треперят коленцата и какви са упованията му. - Кила, елементарно ли те навиха да се включиш в звездния тим на Легиона? Какви са упованията ти?
- Много елементарно ме навиха. Това е едно ужасно предизвикателство, което включва тичане с трудности на насечен терен. Това е премеждие за всички хора, които обичат спорта. Отборът на „ Легиона” е цялостен със свежарки и красиви дами. Предполагам, че всички ще се спогодим доста добре.

- Има ли затруднение, което може да те изплаши? От какво се страхуваш по принцип – височини, вода, насекоми…?
- Да, това са трудностите, в които има височина. Имам боязън от високо. В тези моменти мисля да подходя по най-аристократичния метод – като заобиколя трудностите.

- Познаваше ли се отпреди това с Ася Капчикова, Маги Бадер и Биляна Йотовска? Ти си единственият джентълмен на сексапилните дами…
- За страдание не познавах нито едно от красивите дами. Няколко пъти сме били на участия с Ася Капчикова, само че не сме се запознавали. На фотосесията за събитието успяхме да се срещнем всички.
Аз съм единственият джентълмен в звездния тим и се надявам да ги развличам, да усещат опора в мен и всичко да бъде наред. Момичетата са сносно готови физически. Може би ще дадат по-добри индикатори от мен.

- Падаш ли си по подобен жанр девойки и би ли се обвързал съществено с плеймейтка?
- В живота имам сателит и човек, който доста почитам, с него си изкарвам сносно. На този стадий не виждам на девойките като на дами, с които бих желал да имам връзка.

Очаквайте продължението на диалога ни с Килата в идващия брой, с цел да разберете дали е подготвен за семейство, по какъв начин е тръгнал от нулата и кои хора са се опитвали да го спрат по пътя към огромните триумфи, както и обзорен разбор за едни от топимената в българската публицистика, които той не харесва.

4000 запалянковци скачат в калта

„ Legion Run” е доста повече от тичане с трудности, това е незабравимо премеждие за пораснали. Организаторите дават обещание вълнуващо, кално и занимателно преживяване, адреналинът от което ще държи с дни, седмици, даже години наред. Всяка част от трасето подлага на тестване духа и тялото и изисква работа в екип. „ Ще джапаш предостатъчно в калта като малко дете и ще пресечеш финала един до друг с хиляди други! Ще имаш драскотини и натъртвания, само че ще се усмихваш. И на финала просто няма да си същият”, дават обещание уредниците.
Именно това е „ Legion Run” – страст за всеки - от най-физически здравия до фена на мощни чувства, за който повдигането на тежести от лежанка е неестествено положение. В оспорваното подчинение на 5-километровото трасе с трудности тази година ще влязат над 4000 търсачи на мощни чувства, за които неуморният хъс и екипната игра са неизменима част от живота. Най-масовото събитие за сближение на духа и същинското развлечение ще се организира на 3 юни на язовир Огняново до Елин Пелин и всеки един, който желае да изживее адреналина и да се трансформира в същински легионер, може да взе участие.

Красимир Красимиров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР