Хитовата до неотдавна продукция София – ден и нощ здравата

...
Хитовата до неотдавна продукция София – ден и нощ здравата
Коментари Харесай

Шок! Най-любимият актьор от “София – ден и нощ” аут от сериала? Цялата продукция спира на есен?

Хитовата до наскоро продукция „ София – денонощно ” хубавичко е затънала .

Сагата, която няколко години събираше пред дребния екран фенове на всяка възраст, към този момент изцяло е изчерпала сюжетни линии и по всичко проличава, че няма да има нов сезон. Причина за това обаче е освен в неналичието на концепция за още епизоди, само че и неналичието на мотивация в любимците на публиката, писа „ Таблоид “.

Повечето участници в поредицата са пропищели от символичните си възнаграждения, които дефинират като същинска насмешка. Най-бесен бил моделът Кристиян Кирилов, който извършва ролята на Митака. Той е и огромната звезда в поредицата. „ Снимам като вманиачен, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал към този момент 5 години – колкото взимах първоначално, толкоз и в този момент. Ама цените скочиха два пъти! ”, беснее мъжагата.

Според осведомени,  всички звезди получават смешните 130 лв. на епизод . Те обаче са подписали контракти, в които сумите били авансово контрактувани. Малцина имали шанса да вземат малко повече от 200 лева на епизод и измежду тях бил секссимволът Димитър Илков, който се позвизава с името Дани в епизодите. 200 лв. взимал и Кристиян-Митака. Единствено те двамата успявали да държат в напрежение продуцентите, само че предвид на ниския рейтинг и техните искания не постоянно получавали отзив. Негодуванието на Митака и Дани против продуцентите обаче може да им коства мястото в сериала, макар че те са най-харесваните от феновете. На Кристиян било намекнато много-много да не знае, с цел да не изчезне персонажа му изцяло. Всъщност, въобще не било ясно дали „ София – денонощно ” ще продължи излъчването си от есента.

До в този момент не малко от актьорите се опитвали да изкарат повече пари, само че бързичко били разчиствани от сюжета. Такава бе ориста на няколко дами в екипа, които стартираха шоуто, а през днешния ден избират да не свързват имената си с него. Факт е обаче, че огромните звезди от сериала съумяват да си уредят спомагателни задължения и възнаграждения от други действия.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР