Хипермаркетите за нехранителни стоки с площ над 300 квадратни метра

...
Хипермаркетите за нехранителни стоки с площ над 300 квадратни метра
Коментари Харесай

Хипермаркетите за нехранителни стоки настояват да отворят от 12 април

Хипермаркетите за нехранителни артикули с повърхност над 300 квадратни метра упорстват да отворят още веднъж от 12 април. В писмо до управляващите те показват, че са дискриминирани и упорстват за поддръжка от страна на страната.

Противоепидемичните ограничения са в пъти по-ефективни и съответно използвани при по-голяма повърхност на магазините, а затварянето им води до пренасочването на потребителския поток към по-малките обекти, където на по-малка повърхност се струпват повече хора, се споделя в позицията.

Търговските вериги настояват в изискванията на разрастваща се пандемия всички бизнеси да бъдат равнопоставени.

Друг претекст на притежателите на хипермаркети - пренасочването на клиентите към други търговски обекти, които продават същите артикули, води, с изключение на до скупчване на хора и до нелоялна конкуренция. Подчертават вредите за бизнеса си и упорстват всички участници на пазара да бъдат третирани еднообразно.

В противоположен случай, се показва в писмото, ще пристъпят към всеобщо отваряне, като не изключват и опцията образуване на митинги и разнообразни форми на гражданско непокорство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР