Хип-хоп мастърът Криско и най-успешният български хип-хоп тандем – Pavell

...
Хип-хоп мастърът Криско и най-успешният български хип-хоп тандем – Pavell
Коментари Харесай

Криско и Pavell & Venci Venc’ с премиера на сцената на X Factor

Хип-хоп мастърът Криско и най-успешният български хип-хоп тандем – Pavell & Venci Venc’, ще показват новия си взаимен план – парчето „ Герои “, на сцената на X Factor, тази неделя.

Дни след формалната премиера сингълът ще прозвучи за първи път онлайн в шоуто, което търси и основава нови музикални звезди.

Нощта на българската музика пък ще даде опция на 10-те финалисти да изпълнят някои от най-запомнящите се песни на родни реализатори.

На фона на цигулки Вирджиния ще запее ария на една от най-големите български певици. Иван Димитров ще преобърне сцената с парче на Любо Киров, получавайки опция за оценка от самия реализатор.

Йоана ще се трансформира в бунтарка, а Милена Цанова ще се изправи пред предизвикването на една от най-нежните български песни. Момичешката тайфа 4Magic ще се издигне в облаците с високи вокали, а Treasures ще се забъркат в музикално закононарушение.

Марио и Виктория ще влязат в трагично осъществяване, което ще даде воля на същински страсти и дълбока пристрастеност. Мирослава ще накара всички да замечтаят с джазово звучене, а Теодор ще би трябвало да трансформира сингъл на паметен български дует в соло осъществяване.

Ева Пармакова ще извърши един от шлагерите на реализатор, който стартира своя път в музикалното шоу.

В края на вечерта двама от финалистите още веднъж ще бъдат изправени пред елиминации, които ще решат ориста на един от тях в шоуто.

Кой ще напусне пети сезон на X Factor и кои участници ще продължат пътя към музикалните върхове? – феновете ще научат в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.



Вижте още от магията на X Factor:

Тъмните сили на Хелоуин завладяват на X Factor

24 участници ще се борят за място в X Factor

Вижте евентуалните тимове в X Factor

Ева Пармакова - изненадата във втората вечер на X Factor

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР