Хиляди хора се стекоха в центъра на Ливърпул, като призоваха

...
Хиляди хора се стекоха в центъра на Ливърпул, като призоваха
Коментари Харесай

Граждани призоваха за нов референдум за Брекзит във Великобритания

Хиляди хора се стекоха в центъра на Ливърпул, като приканиха за организирането на нов референдум по въпроса за излизането на Англия от Европейския съюз.

Британският байрак паралелно до европейското знаме и плакати " Спрете Брекзит! ". По този метод хиляди британци демонстрираха какво мислят за излизането на Англия от Евросъюза. Демонстрантите се оповестиха за провеждането на нов референдум, оповестява Българска национална телевизия.

Рори Франсис, стачкуващ: Тук съм, тъй като съм ужасяващ от протичащото се. Никой не е дал своя вот за бъркотията, която се получи. Да, това беше много разделящ референдум, само че никой не е дал своя вот за някакъв тип Брекзит.
Демонстрацията в Ливърпул предшества годишния конгрес на лейбъристите в града. Лидерът на партията Джереми Корбин съобщи по-рано, че избира избори пред втори референдум за Брекзит.

И до момента в който политиците разискват, а договарянията по " развода " с Европейски Съюз към момента са без резултат, терзанията на хората са напълно съответни.

Джанет Хигинс, протестираща: Мисля, че хората, които евентуално са дали своят вот за овакантяване, са тези, които ще страдат най-вече. Ще пострада здравната ни работа, ще загубим работни места, фирмите към този момент се реалокират в Европейския съюз и това е краят на Англия, каквато я познаваме.
Мнозина измежду лейбъристите имат вяра, че лявоцентристките партии имат силата и отговорността да повлияят за организирането на нов референдум, който може да преобърне английското решение за овакантяване на съюза на 28-те.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР