Хиляди фенове посрещнаха трабанта на Локото СНИМКИ и ВИДЕО Кратка

...
Хиляди фенове посрещнаха трабанта на Локото СНИМКИ и ВИДЕО Кратка
Коментари Харесай

И мрежата празнува с Локото! Фейсбук е само черно-бял

Хиляди почитатели посрещнаха трабанта на Локото СНИМКИ и ВИДЕО Кратка почивка в Локо! Вижте по кое време стартира подготовката

Денят е сив, нощта е черно-бяла. Този остарял слоган на Локото върна своята новост в часовете след успеха над Ботев във финала за купата на България. През цялата нощ мрежата преливаше от постове, възхваляващи триумфа на черно-белите.

„ Няма купа, няма купа, единствено жълта тишина “, написа тенисистът Димитър Кузманов, който е разпален почитател на Локото.

Издателят Манол Пейков, който изгледа мача в компанията на ботевиста Борис Гушев, пристигнали от Америка за финала, пусна фотография от стадион Локомотив с текст& „ Дойдох рано сутринта като пилигрим в Мека, с цел да прегърна купата “.

Лекоатлетката Габриела Петрова пък показа фотос от Лаута с черно-бяла фланелка и с текст - „ Любовта е черно-бяла “. Шампиони.„

От другата страна в действителност бе безшумно. Все отново жълто-черните одобриха провалянето с достолепие и написаха: " Ботев се обича, той не се разяснява ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР