Хиляди фенове на мексиканския национален отбор по футбол, победил вчера

...
Хиляди фенове на мексиканския национален отбор по футбол, победил вчера
Коментари Харесай

Радост в Мексико! Голът на мондиала - отчетен като земетресение

Хиляди почитатели на мексиканския народен тим по футбол, победил през вчерашния ден на Мондиала Германия с 1:0, честваха бурно по улиците на градовете в цялата страна.
Земята в Мексико обаче безусловно се разтресе, когато мексиканският нападател Ирвинг Лосано означи единствения гол в срещата в тридесет и петата минута, Точно тогава мексикански сеизмолози са записали "изкуствен " трус, подбуден от радостните скокове на ликуващите поддръжници на тима, събрали се на централния столичен площад Сокало, предадоха Франс прес и Ройтерс. Според мексиканските сеизмолози при този скок са се задействали датчиците за земетресение.
Привърженици на тима ликуваха и в градовете Гуадалахара, Толука, Тихуана, Сиудад Хуарес и други, написа Българска телеграфна агенция. След успеха почитателите на футбола не мигнаха цяла нощ, надуваха клаксоните на мотоциклетите и колите си по улиците на градовете, пиеха бира и текила и развяваха победоносно мексиканското знаме.
Президентът на Мексико Енрике Пеня Нието написа в Тwitter: "Вече е доказано - Мексико се изправи и завоюва против най-хубавите в света. Велик мач! Поздравления! ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР