Хиляди българи протестират и днес срещу правителството на ГЕРБ, мафиотското

...
Хиляди българи протестират и днес срещу правителството на ГЕРБ, мафиотското
Коментари Харесай

Хиляди българи протестират срещу ГЕРБ четвърти ден

Хиляди българи стачкуват и през днешния ден против държавното управление на ГЕРБ, мафиотското правораздаване и цялостните неразбории в държавата. Демонстрацията в София стартира в късния следобяд. Хората последователно се усилиха и се трансфораха в голям брой. Протести има и в други градове - Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Габрово и Варна, където се образува многолюдно шествие по булевардите. Това е четвъртият ден от вълненията против властта, а тя също направи митинг - контрапроявата в петък.

Едно от лицата на демонстрациите против ГЕРБ - Велислав Минеков, заяви, че е допустима и национална стачка. Не се знае до каква степен мнението му съответствува с това на други водачи на митинга.

Множеството в София организира шествие по познатите дестинации. В късните часове хората се събраха в така наречен триъгълник на властта. „ Гешев е срам ”, „ Оставка ”, " Мутри вън " са най-честите викания. Наред с националните, има и черни флагове - като знак за упадъка на държавността.

Засега няма информации за ексцесии. Колоритността на митинга обаче нараства спрямо предходните дни.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И СЪОБРАЖЕНИЯ

В същото време Министерство на вътрешните работи предизвести за вероятни нередности. " Провокации чакаме, тъй като сигналите, които стигат до нас, не са в позитивна посока. Потвърждава се всички информации за намиране на платени участници, които имат една-единствена цел. Голяма част от тях не знаят против какво се стачкува, техният зложелател е униформеният служител на реда ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по-рано през днешния ден. Полицията имала много информация кои групи от кое място получават пари, само че към момента нямала достатъчно доказателства. " Има организация за заплащане на протестиращи ", сподели Иванов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР