Хиляди абитуриенти отпразнуваха завършването на средното си образование в Megami ...

Хиляди абитуриенти отпразнуваха завършването на средното си образование в Megami

Megami Club – Hotel Marinela посрещна хиляди абитуриенти в шест диви парти нощи

Хиляди зрелостници отпразнуваха завършването на междинното си обучение в Megami Club – Hotel Marinela. Абитуриентските партита в клуба стартираха на 23 май и продължиха до 28 май в това число, като посетител реализатори бяха Емануела, Гъмзата, Десислава, Анелия, Яница и Галин.


Всяка вечер тематиката беше друга, като в шоуто се включиха балет Megami, акробатично шоу Megami, топлес шоу, шоу с обръчи и единственото в България шоу на въздушен куб. Стотици зрелостници желаеха да се снимат с трансформиралите се към този момент в емблематични за клуба персонажи Пришълеца и Хищника. А за парти настроението се грижиха обичаните диджеи Maxy и Spirit. Сред VIP гостите на абитуриентските партита бяха известни предприемачи, топ хубавици, известни всемирски персони, като да вземем за пример Елена Паришева и Ивелин Попов, които на 28 май честваха рожден ден на своя другарка.


Тази седмица шоуто в Megami Club – Hotel Marinela е на тематика Color Bomb, а посетител реализатори са Емилия (30 май, четвъртък, когато гратис влизат дамите и притежателите на карти ISIC), Илиян (31 май, петък) и DJ парти (1 юни, събота).
Източник: blitz.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg