Хилари Клинтън изглеждаше учудващо млада по време на събития на

...
Хилари Клинтън изглеждаше учудващо млада по време на събития на
Коментари Харесай

Всички са в шок: Какво се случи с лицето на Хилари Клинтън? СНИМКИ

Хилари Клинтън изглеждаше учудващо млада по време на събития на Бродуей в Ню Йорк. Експерти намекнаха, че някогашната първа дама на Съединени американски щати може "редовно да се подлага на леки настройки " и козметични процедури.

Свежо изглеждащия 72-годишен някогашен секретар на Съединени американски щати се появи с лице без бръчки и доста прелестен звук на кожата, до момента в който придружаваше брачна половинка си Бил зад кулисите на представлението Ain't Too Proud: The Temptations Musical в спектакъл Imperial.



Облечена в свежа розова рокля-туника, черни панталони и златна огърлица, родената в Чикаго Хилари се усмихваше, до момента в който разговаряше с актьорите.



Светещата ѝ кожа бе очевидно по-гладка, а бузите ѝ много по-очертани от единствено седмица по-рано, когато тя приказва по време на годишната вечеря по случай премиите на човешките права на Комитет по еврейския труд в понеделник.



Експертът доктор Рос Пери съобщи, че Хилари "е благословена генетично " с добра кожа, само че добави, че актуалният ѝ външен тип може да е резултат от слагане на ботокс, инжектиране на подкожни филъри и блефаропластия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР