Херцогинята на Съсекс Меган се върна на работа в четвъртък

...
Херцогинята на Съсекс Меган се върна на работа в четвъртък
Коментари Харесай

Херцогинята на Съсекс Меган се завърна към официалните си ангажименти

Херцогинята на Съсекс Меган се върна на работа в четвъртък за първи път след раждането на първородното им дете с принц Хари, с цел да показа нова фешън серия, чиито продажби ще поддържат благотворителна органзиация в помощ на безработни дами, оповестява " Ройтерс ".

Меган към този момент имаше редица обществени появи след раждането на сина й Арчи през май, само че стартирането на стилната сбирка, основана взаимно с няколко добре познати английски магазина и фешън дизайнери, отбелязва първия й формален ангажимент оттогава насам.

Продажбата на сбирката Smart Set Capsule ще продължи най-малко две седмици и цели да подкрепи активността на Smart Works - благотворителна организация, която обезпечава качествени облекла и образования на безработни дами за явяване на изявленията за работа.

За всеки платен артикул от сбирката втори ще бъде даряван на щедрост, чийто патронаж Меган най-малко по-рано тази година.

Сред продуктите са блуза и панталони от стилната верига Jigsaw, пазарска чанта от John Lewis, класическа рокля от Marks & Spencer и бяла риза от стилната дизайнерка Миша Нону, другарка на родената в Съединени американски щати херцогиня.

" Откакто се реалокирах във Англия, за мен бе от извънредно значение да се срещна с общностите и организациите на място, които правят смислена работа, и да се опитам да направя каквото мога, с цел да им оказа помощ да подсилят въздействието си ", гласи част от изказването на 38-годишната Меган. В него тя благодари и на четирите марката, подкрепили плана на Smart Works, поставяйки " задачата пред облагата и общността пред конкуренцията ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР