Херцогът на Кеймбридж разкри влиянието, което е оказало върху него

...
Херцогът на Кеймбридж разкри влиянието, което е оказало върху него
Коментари Харесай

Принц Уилям разкрива емоционалните си травми като пилот на въздушна линейка

Херцогът на Кеймбридж разкри въздействието, което е оказало върху него оправянето с моментите на живот и гибел, до момента в който е бил водач на въздушна кола за спешна помощ по време на службата с East Anglian Air Ambulance (EAAA) от 2015 до 2017 година

Говорейки в подкаста " Време за разходка " (Time to Walk) на " Епъл " (Apple), принц Уилям споделя, че е " отнасял у дома контузиите и тъгата на хората " и работата му хем го правела благополучен, хем го е натъжавала.

Престолонаследникът на Англия към този момент е приказвал по какъв начин работата му като водач на въздушна кола за спешна помощ се е отразила на психологичното му здраве, само че аудиозаписът, изработен по време на разходка из имението на кралицата Сандрингам в Норфолк, разкрива по какъв начин случаите към момента живеят с него.

Говорейки за оправянето с травматични моменти, той сподели: „ Говоренето за тези работни места несъмнено оказа помощ, шерването им с екипа и в последна сметка, в един случай, срещата със фамилията и пациента, който се възвърне, въпреки и не цялостно възобновяване, само че се възвърне - това несъмнено оказа помощ. "

Конкретно Уилям споделя за случай с тежко ранено петгодишно момче в автомобилна злополука, малко по-голямо от сина му принц Джордж, което остава с повреден мозък след случая. След това той бил обзет от депресивни усеща и като се сеща за случая, и дне става много прочувствен.

" Като човешко създание, когато видиш някого в такива ужасни условия, на прага на гибелта, няма по какъв начин да не бъдеш обиден от това ", показва принцът.

Той обаче се справил с тази контузия благодарение на диалози с сътрудници.

Херцогът споделя по какъв начин майка му го е водила на частни визити в подслон за бездомни, с цел да се срещне с хора " изоставени от шанса " и да му даде урок, че животът се случва " отвън стените на двореца ", добавяйки: " Това е същинският свят тук ".

Следвайки стъпките на майка си, принц Уилям става патрон на благотворителната организация за бездомни Centrepoint през 2005 година Той също по този начин е патрон на друга благотворителна организация за бездомни, The Passage, напомня ББС

Принц Уилям си спомня също по този начин по какъв начин майка му е пяла хитовата ария на Тина Търнър The Best " на върха на гласа си " със синовете си на път за учебно заведение.

Той също по този начин разкрива, че негово обичано " понеделнишко утринно " парче е Thunderstruck на AC/DC и му оказва помощ да се върне в " седмичната мелачка ".

" То безусловно ви разсънва, дава ви допустимо най-хубавото въодушевление за седмицата и чувствате, че можете да поемете всичко и всеки ", разкрива той.

Разказва още че множеството сутрини има " всеобща борба " сред принц Джордж и принцеса Шарлот за това коя ария да се пее, а щерка му обича да танцува на Шакира и се облича като балерина за представлението.

" Шарлот всекидневно тича из кухнята, в роклите и балетните си неща и побърква Луи (най-малкия му син), който я следва в близост, пробвайки се да ѝ подражава.
направи същото “.

Епизодът на Prince William's Time to Walk ще се излъчи три пъти гратис в Apple Music 1 в понеделник, в 08:00, 16:00 и 21:00 GMT.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР