Херта Берлин започна срещи в американския инвеститор 777 Partners, който

...
Херта Берлин започна срещи в американския инвеститор 777 Partners, който
Коментари Харесай

Херта започна срещи с потенциален американски инвеститор

Херта Берлин стартира срещи в американския вложител 777 Partners, който желае придобие пакет от акциите на клуба. Това заяви в сряда спортният шеф на клуба от немската столица, представен от организация ДПА. " Ние към този момент се опознахме. Тие желаят да знаят какво става в Херта, ние също желаеме да знаем повече за бизнес модела им ", сподели Бобич пред репортерите. 
 Американска компания става притежател на Херта Американска компания става притежател на Херта
Представителите на американския вложител, основан в Маями, посетиха клуба за три дни, откакто възнамеряват да купят акциите на Ларс Виндхорст и компанията му. Президентът на Херта Кай Барнщайн също посети 777 Partners по време на визитата си в Съединени американски щати. Виндхорст е вложил 374 милиона евро в Херта от 2019 в усилието да го трансформира в " огромен столичен клуб ", което към момента не се случва. " Топката в този момент е при 777 и сегашните ни вложители от " Тенор ". Ще забележим по какъв начин ще създадем идната стъпка ", сподели още Фреди Бобич. 

ЩБобич желае да се приложи правилото 50+1, като в немския футбол не може вложителите да имат всички акции, само че те ръководят с 50% от акциите плюс една. В портфолиото на 777 Partners към този момент са италианският Дженоа, както и част от испанския Севиля, бразилският Васко да Гама и други. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР