Херо води за последен път соколите днес.Треньорът на Спартак Варна

...
Херо води за последен път соколите днес.Треньорът на Спартак Варна
Коментари Харесай

Херо: Ако запази състава, Спартак ще мине като валяк към елита

Херо води за финален път " соколите " през днешния ден.

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо разяснява загубата на своя тим от Пирин с 0:2 в последния 35-и кръг от сезона и финален за отбора в Efbet Лига.  

“Видя се, че нямахме нужната конфигурация. Това беше един от нашите типични мачове. Доминирахме, създавахме голови положения, които пропускахме. Като има общоприети обстановки при нас, несъмнено 70-80% позволяваме голове. Пробвах с разнообразни способи, само че това не се промени ”, стартира пред Диема Спорт Херо.

“Видяхте и Борусия Дортмунд против Майнц. Точно в най-важния миг, когато трябваше да завоюват непременно, не съумяха. При нас е същата работа. Сигурен съм, че този състав, в случай че стартира шампионата изначало, ще се борим за местата от 6-то до 10-то ”, сподели Херо.

“Моят ангажимент беше до края на шампионата. Като жанр и метод на игра до известна степен се получи. От резултатите не съм удовлетворен. Имаше избрани срещи, в които нямахме шанс, само че най-важното е, че не успявахме да осъществяваме нашите положения ”, добави наставникът на Спартак Варна, написа spartakvarna.bg.

“Ако запазят състава, ще преминат като валяк в Efbet Лига. Но би трябвало да не позволяват същата неточност – да имат 1 точка в първите 10 кръга. Като влезнат, би трябвало да имат база и с 3-4 попълнения, да надграждат единствено. Трудно ми е да отговоря какво следва за мен. Не съм мислил. Работи ми се още, не съм първа младост, само че считам, че с опит и рутина мога да бъда потребен ”, приключи Димитър Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР