Хебър (Пазарджик)иПирин (Благоевград)не успяха да се победят и завършиха 0:0

...
Хебър (Пазарджик)иПирин (Благоевград)не успяха да се победят и завършиха 0:0
Коментари Харесай

Хебър и Пирин не впечатлиха на Васил Левски, орлетата продължават да бъдат без победа

Хебър (Пазарджик)иПирин (Благоевград)не съумяха да се победят и приключиха 0:0 в един от най-скучните мачове от началото на сезона в efbetЛига. Двубоят бе част от 8-ия кръг на шампионата и се игра на стадион “Васил Левски ” в София. Двата отбора не си сътвориха съвсем никакви положения и насочиха единствено един прецизен удар през цялата среща, а резултатът от това бе налице.

Той обаче не е добре пристигнал изключително в легера на гостите, защото “орлетата ” не престават да нямат победа от началото на сезона.

Това пък бе първо тъждество за отбора от Пазарджик от старта на акцията, само че към този момент три мача момчетата на Фулвио Пеа нямат победа.

Мачът стартира на по-ниски обороти, като положения съвсем липсваха пред двете порти, съобщи sportal.bg.

През първите минути домакините пробваха да наложат някакъв напън, само че това не породи нищо забавно пред вратата на Янко Георгиев. Кнежевич опита удар в 4-ата минута, който обаче се оказа много неакуратен.

След близо 25 минути футбол Пирин също стигна до своя първи изстрел в мача. Тогава Чебраилс Макрецкис проби отляво и пусна центриране към Преслав Йорданов, който игра с глава, само че прати топката в навън.

След следващи скучни минути, в които нямаше забавни обстановки, към края на първото полувреме Пирин потегли в нахлуване. В 45-ата минута Йорданов опита атрактивен удар с пета след подаване отляво, само че и този път кълбото излезе в навън.

Така след първите 45 минути двата отбора се отдръпнаха на отмора без да си насочат нито един прецизен удар, към която и да е от двете порти. Второто полувреме стартира по този начин, както приключи първото - на мудни темпове и с лек напън на Пирин. В 52-ата минута Иван Тасев стреля с глава при една от офанзивите на гостите, само че още веднъж неопределено.

Малко по-късно пристигна и първият прецизен изстрел в мача. Негов създател беше още веднъж Тасев, който се възползва от положително центриране на Занев отляво и засече с глава, само че право в ръцете на Петър Дебърлиев.

Последваха нови скучни минути, през които гостите несъмнено бяха по-активни, само че не задоволително ефикасни в офанзива. В 79-ата минута Вячеслав Велев опита шут от към 30 метра, само че извънредно неакуратен и топката прелетя над напречната греда.

До края на срещата разумно не последваха нови забавни положения и по този начин двата отбора си поделиха по една точка. В крайното класиране Хебър заема 13-ата позиция с актив от 7 точки, колкото имат Ботев (Враца) и Септември (София). Ситуацията в Пирин е много по-лоша, защото " орлетата " не престават към този момент 8 мача да бъдат без победа и са с актив от 3 точки, заемайки предпоследното 15-то място.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР