Хебър е новият-стар носител на Money+Купа България при мъжете!Волейболистите на

...
Хебър е новият-стар носител на Money+Купа България при мъжете!Волейболистите на
Коментари Харесай

Валентин Братоев пред Sportal.bg: Дея спорт върви по правилния път! Удоволствие бе да играя срещу толкова класен отбор като Хебър

Хебър е новият-стар притежател на Money+Купа България при мъжете!

Волейболистите на Пазарджик надиграха след същинска драма Дея спорт (Бургас) с 3:2 (14:25, 21:25, 25:22, 25:19, 15:12) във финалния спор на шампионата, който се организира в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик.
16  Хебър (Пазарджик) - Дея Волей
“При една загуба постоянно има доза страдание. Искрено мога да кажа, че съжалението е по-малко от удоволствието да изиграеш един подобен край, аз персонално 2 години не бях играл подобен мач. За мен е извънредно наслаждение да играя против толкоз класен тим като Хебър и да играя с тези хора от нашия тим в случай, че без " да си кривим душата " ние не фигурихме през първия полусезон с упованията към нас, с имената, които са събрани. Опровергахме малко нещата и успяхме да стигнем до там докъдето считам, че би трябвало да ни е мястото ”, съобщи Валентин Братоев особено пред Sportal.bg.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "  Финал като за международно! Хебър обърна Дея спорт от 0:2 и сграбчи Купата на България Финал като за международно! Хебър обърна Дея спорт от 0:2 и сграбчи Купата на България
“Волейболно считам, че не отстъпвахме, само че една концепция физически клекнахме. Едно е да скачаш по един метод първите два гейма, а те съумяха да удържат и се върнаха в мача със смени. Но волейболно не отстъпихме доста. Но вижте, те имат 4-ма играчи, които са 4-и на Олимпиадата през 2012-а, един човек като Джулио Саби, който е играл в Мачерата, Модена и в националния тим на Италия. Излишно е да се прави коментар по тези имена. Адмирации за това, което са създали. Както сподели кметът на Пазарджик преди известно време, всеки би трябвало да си извърви пътя. Щеше да е хубаво да спечелим Купата, няма да неистина, само че е хубаво да си извървим пътя и да стартираме да печелим тогава, когато на 100% го заслужаваме, а през днешния ден беше 50:50. Със сигурност това е поръчка, че Дея спорт върви по верния път, а дали ще стигне там, където би трябвало, това е въпрос на работа ”, добави Вальо Братоев.
16  Хебър (Пазарджик) - Дея Волей
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР