HBO проучва потенциално продължение на хитовия сериал Игра на тронове,

...
HBO проучва потенциално продължение на хитовия сериал Игра на тронове,
Коментари Харесай

HBO планира продължение на Game of Thrones, посветено на Джон Сноу

HBO изследва евентуално продължение на хитовия сериал " Игра на тронове ", концентрирано към един от най-емблематичните герои от историята - Джон Сноу. Проектът към момента е в предварителна фаза и се разисква, оповестява Deadline.

Ако сериалът се реализира, той ще наблюдава събитията след финала на хитовата поредност и ще се концентрира напълно върху героя на Джон Сноу, изигран от Кит Харингтън. Това би било първото продължение на сериала, след неговия край, който се излъчи през май 2019 година

Междувременно следва премиерата на предисторията на " Game of Thrones ", фокусирана върху дома Таргериан. Очаква се " House of the Dragon " да направи своята премиера това лято. През последните няколко години HBO стартира продуцирането и на други сериали, разрастващи се в света на Вестерос, в това число " Dunk and Egg " и " The Sea Shake ", които сега се създават от малкия екран.

Според изданието за кино и сериали " The Hollywood Reporter " e допустимо новата история за Джон Сноу да промени " коренно " финала на " Игра на тронове ".

Сериалът е един от най-популярните планове в историята на HBO и е притежател на рекорден брой награди " Еми ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР