Хазартните компании са завладели голяма част от спортния свят и

...
Хазартните компании са завладели голяма част от спортния свят и
Коментари Харесай

Италиански играч след тежки обиди от комарджии: Вложете във вас, а не в другите

Хазартните компании са завладели огромна част от спортния свят и постоянно са основни спонсори на разнообразни тимове, събития и разнообразни рекламни акции с най-известните спортисти на нашето време. Това обаче има своите негативи, защото редица спортисти стават обект на обиди от страна на ядосани фенове на залозите, които са изгубили дадена сума и насочват експанзията си към състезателя, по чиято виновност са се лишили от евентуална облага. Нерядко в тези случаи се стига до смъртни закани в медийното пространство, а самите тенисисти постоянно биват оферирани да позволен съзнателно проваляне в дадена среща, което е честа процедура на по-ниските професионални равнища.

Италианският състезател Федерико Гайо пък не се поколеба да приказва свободно по тематиката, откакто позволи загуба в първия кръг на Чаланджър конкуренция в своята татковина и получи следващата порция закани за лишаване на неговия живот през последните седмици. Гайо към момента няма извоюван мач от началото на сезона и от ден на ден комарджии упражняват устен тормоз върху него, а ето какво показа самият международен номер 185:

" Тези хора са рискови, тъй като зависимостта им е по-силна от тях и са способни да извършат всичко. Искам да практикувам специалността си без боязън и да се усещам сигурен за сигурността си. Няма по какъв начин да изкореним напълно този проблем, като всеки един мой сътрудник получава сходни известия, единствено че апелирам тези хора да бъдат виновни за своите избори. Призовавам ги да вложат средствата си в самите тях и да се опитат да създадат нещо свястно с живота си, а не да разчитат на непознатия труд, с цел да забогатеят. Нямам проблем с това да бъда обиждан, само че дано съответното лице да застане против мен с позицията си, защото е доста елементарно да си самоуверен зад клавиатурата " - приключи италианският деец.

Източник: UbiTennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР