Хайде по-сериозно, моля! Не живеем в болшевизъм! Това сочи официалната

...
Хайде по-сериозно, моля! Не живеем в болшевизъм! Това сочи официалната
Коментари Харесай

Джамбазки за неизбежната отбрана: Хайде, по-сериозно! Не живеем в болшевизъм!

Хайде по-сериозно, апелирам! Не живеем в болшевизъм!

Това сочи формалната позиция на евродепутата Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация във връзка неизбежната защита, съобщха от пресцентъра на придвижването.

„ Категорично е нужна либерализация в режима на придобиване, владение, носене и потребление на оръжие за самозащита и самоохрана “ прибавя още Джамбазки.

По думите му за левицата непознатото е ничие.

„ Битовата и циганската престъпност са наследството от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и компания, които съсипваха България с десетилетия и демонстрираха на нарушителите, че могат да безчинстват безнаказано “, добавя още той.

Според него въпросът за разширението на института на неизбежната защита е политически, както и въпросът за либерализацията на режима за придобиване, носене и потребление на оръжие за самоохрана и самозащита.

„ Времето, в което живеем е време на безнаказана, вихреща се, постоянно етническа, битова престъпност. Време, в което домовите обири, обирите на вили, изби, тавани, кражбите на имущество всеобщо не се проверяват, не се разкриват и не се санкционират. Просто не се санкционират. И това е реалност “, смято още Джамбазки.

Според него българските жители отдавана не имат вяра, че даже да се обадят на телефон 112 или да подадат тъжба, то някой въобще ще им обърне внимание.

„ Съдебните сформира не престават да пускат закоравели социопати, рецидивисти назад на улицата. Отдавна е известно, че българските съдилища редовно присъждат нестимулирано ниски присъди “, съобщи евродепутатът.

По думите му оправдаването на крадеца, който единствено „ си берял черешки “ от двора, докара до убийството на надзирател на черешов масив в Кюстендилско.

„ Зверско ликвидиране, осъществено с колове и лопати, от озверяла навалица индо-българи. Която „ единствено си беряла черешки “ в непознат парцел. Знаете ли по какъв начин „ берат “ непознати череши тези наши съграждани? Унищожават цялата градина. Трудът, работата, парите, хлябът на притежателите отпътува. Не единствено едногодишната годишна продукция, цялата градина. Тези паразити ли пазите “ гневи се Джамбазки.

Евродепутатът счита, че офанзивата против правото на самоотбрана и защита на живота и собствеността е офанзива против базовия принцип, на който е учредено днешното ни общество, „ а точно правилото на частната благосъстоятелност на свободния жител “.

„ Частната благосъстоятелност е частна и би трябвало да бъде неприкосновена “, счита още Анлег Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР