Хасковският бизнесмен, който в понеделник сутринта издъхна от раните си

...
Хасковският бизнесмен, който в понеделник сутринта издъхна от раните си
Коментари Харесай

ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Убитият бизнесмен от Хасково описал убиеца си преди да издъхне

Хасковският предприемач, който в понеделник сутринта издъхна от раните си в пловдивска болница, е бил разпитан и дал в детайли изложение на нападателя си. Описал го освен по външни характерности, само че и по облеклата и други характерни признаци, което е помогнала на управляващите да открият причинителя, оповестиха на брифинг от Областната прокуратура.

Той е бил арестуван в София. Документите му за идентичност са мексикански. По-късно следва да бъде притеглен като обвинен. За осъщественото закононарушение се планува затвор от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

“Пострадалият в началото е откаран в е МБАЛ " Хасково, " след което неотложно е превозен до пловдивска болница, където не е съумял да прескочи трапа ", подсетиха от прокуратурата.
свързани новини23869преди 2 часа50659преди 4 часа
Работи се по няколко версии, измежду които разпространяване на опиати и любовни връзки, като не е изключена никоя от тях. Задържаният към момента не е разпитан и е арестуван за 24 часа.

От прокуратурата не споделят дали двамата са се познавали персонално, само че към този момент умрелият хасковец твърдял изрично, че не са се познавали. Все още не може да се твърди, че убийството е осъществено професионално.

Има данни за два изстрела. Оръжието към момента не е открито, само че в автомобила са открити гилза и биологичен материал.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР