Хасково. Започна изграждането на детската площадка и паркова площ в

...
Хасково. Започна изграждането на детската площадка и паркова площ в
Коментари Харесай

Хасково: Започна строителството на детска площадка и паркова площ в кв.„Хисаря“

Хасково. Започна построяването на детската площадка и паркова повърхност в квартал „ Хисаря “. Това оповестиха от Община Хасково . Тя е една от осемте, които се построяват със средства от Бюджета на общината. Общата стойност е 373 155 лева, тази в кв. “Хисаря„ е за 95 409 лева Новото място за игра на децата и отдих би трябвало да бъде готово до два месеца. Площадката ще бъде единствената сходна в този квартал.
Пет от площадките са изцяло приключени и сертифицирани. Това са площадка в кв. “Болярово “, площадка сред улиците „ Поройна “, „ Сливница “, „ Ген. Радецки “ и „ Мадара “, третата е сред улиците „ Червена стена “ и „ Панорама “, подготвена е и площадката на улиците „ Витоша “, „ Цар Калоян “, бул. „ Стефан Стамболов “ по този начин също и на улица “ Веслец “ над гаражите на улица „ Родопи “.
Приключили са строителните работи и на площадка в пространството сред улици „ Каменна “, „ Охрид “ и „ Стоян Заимов “, до дни се чака там да бъдат инсталирани уреди за фитнес навън. Предстои монтаж на детски уреди за игра на площадката сред улиците „ Добруджа “, „ Веслец “ и „ Епископ Софроний “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР