Хасково. Мисията на Avon срещу рака на гърдата ще засвидетелства

...
Хасково. Мисията на Avon срещу рака на гърдата ще засвидетелства
Коментари Харесай

Хасково: Градът ще бъде домакин на благотворителния концерт на Avon на 11 декември

Хасково. Мисията на Avon против рака на гърдата ще засвидетелства своята признателност към всички, съдействали за благородната идея със своя обичаен благотворителен концерт. Той ще се организира в град Хасково на 11 декември в зала „ Дружба “ от 19.00 часа и ще бъде под надпис „ Благодаря От обич към живота “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково .
Концертът е знак на признателност към всички благородни жители на Хасково, които през тази година интензивно поддържат идеята. За всички тях особено присъединяване ще има Мария Илиева, която ще бъде подкрепена на сцената от редица локални реализатори. Това са Представителен Смесен Хор " Родна ария " с диригент Николина Стаматова, Камерен оркестър Хасково с диригент Цанислав Петков и посетител -диригент Йордан Пъшев и Клуб по Спортни танци " Гранд " при Военен клуб Хасково с треньори Николай Манолов и Павлина Вълчева. Водещ на събитието ще бъде Теодор Тодоров. Концертът ще се организира с неотменната поддръжка на Община Хасково и „ Ангели в розово “.
Водеща роля в концерта имат и Посланиците на хуманността на Avon от град Хасково – Славея Мурдикуди и Илиана Христова, и Зоналният управител на Avon за района – Таня Караславова. Дамите имат основна роля в благотворителната самодейност Мисията на Avon против рака на гърдата. През тази година тяхната съществена задача бе да разпространяват акцията и да популяризират посланията й до колкото се може повече хора. Благодарение и на тяхната отдаденост, Хасково е общината с максимален принос за идеята през тази година.
Думите „ Предварително ти БЛАГОДАРЯ “ са в сърцето на акцията. С тях екипът на Avon и хилядите им Представители имат за цел посланието на засегнатите дами да доближи до всички, които ще поддържат идеята, както и към всички останали, които са го правели до в този момент и ще продължат да го вършат. Благодарение точно на тях, през миналата година идеята имаше сериозен растеж в събраните средства за битката с рака на гърдата. Средствата за акцията се набират посредством благотворителните артикули от розовата серия на Avon, като 100% от облагата се подарява в поддръжка на борбата против рака на гърдата и задачата на компанията да покачва информираността на обществото във връзка с рисковете, признаците и нуждата от ранна диагностика
Avon поддържа Фондация „ Една от 8 “, която целогодишно обезпечава безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка на засегнатите дами, и провежда безвъзмездни профилактични прегледи в цялата страна.
Концертът е с вход свободен, само че всеки клиент ще има опция да поддържа идеята на място и посредством подаяние.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР