Хасково. Кметът Станислав Дечев поздрави хората с увреждания по повод

...
Хасково. Кметът Станислав Дечев поздрави хората с увреждания по повод
Коментари Харесай

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави хората с увреждания по повод Световния ден за защита на техните права

Хасково. Кметът Станислав Дечев поздрави хората с увреждания във връзка Световния ден за отбрана на техните права. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково .
„ Познавам мнозина от вас и стоя пред вас не за първи път. Но все пак се вълнувам доста, тъй като знам какъв брой огромни длъжници сме ви всички ние – хората, които вземаме решения. Решения, които биха облекчили живота ви, биха улеснили обществените ви контакти, биха ви дали опция да бъдете още по-активни и по-полезни за себе си и за всички нас. Защото ние се нуждаем от вас, от вашите упътвания и препоръки “. С тези думи кметът се обърна към членовете на обществените съюзи от #Хасково.

Станислав Дечев акцентира, че всеки човек в неравностойно състояние може да разчита на професионалната работа на целия екип на Община Хасково. „ Ще работим, с цел да улесним всекидневието ви, да приспособяваме градската среда, да създадем достъпа ви до грижи по-лесен и по-ефективен, а присъединяване ви в публичния живот на Хасково по-пълноценно “, увери кметът.
Гости на спектакъла бяха регионалният шеф на Хасково доктор Стефка Здравкова, заместник-кметът на Хасково Мария Вълчева, представители на обществени институции и съюзи.

Концертът, проведен от Община Хасково, продължи с осъществявания на Народен оркестър при Община Хасково, групировка „ Гайдари “ с началник Филип Филипов, реализатори от обществените сдружения, дуо „ Рокива “ и ПТА “Хасково “ с началник Ана Димитрова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР