Хасковлията приключи участието си в Индиън Уелс.Григор Димитров приключи още

...
Хасковлията приключи участието си в Индиън Уелс.Григор Димитров приключи още
Коментари Харесай

Гришо смачкан заради розовия екип

Хасковлията завърши присъединяване си в Индиън Уелс.
Григор Димитров завърши още на старта присъединяване си в тазгодишния Мастърс шампионат в Индиън Уелс.

Най-добрият български тенисист, който бе подложен трети в главната скица на конкуренцията, загуби от испанския деец Фернандо Вердаско с 6:7, 6:4, 3:6. Хасковлията пропусна по право първата фаза, само че не съумя да преодолее Вердаско. Който в идната фаза ще играе с американеца Тейлър Фриц. Той в профил 27-ия подложен Андрей Рубльов. Така Димитров завърши своето присъединяване в Индиън Уелс, откакто в събота в тандем с Дел Потро претърпя загуба и в конкуренцията на двойки.

Това е следващото отчаяние за Димитров напоследък. Припомняме, че на шампионата в Дубай Гришо още веднъж загуби още в първата си среща от намиращия се тогава на 117-о място в международната класация тунизиец Малек Джазири. Според известния публицист и огромен обожател на тениса Валери Найденов слабата форма на първата ни ракета се дължи на розовия екип, с който играе от началото на сезона.

Наистина в нежния цвят резултатите му към този момент очевидно не са толкоз положителни, колкото миналата година. Откакто носи този ексцентричен екип хасковлията е придружен и от разнообразни здравословни проблеми. Първоначално поради травма в рамото той пропусна шампионата пред родна аудитория в София, а по-късно преди финала на шампионата АТР 500 в Ротердам се разболя и бе отвеян от Роджър Федерер. Димитров взе участие болен също по този начин и в Дубай.

Според Валери Найденов, в случай че Гришо желае да си върне мощната форма би трябвало наложително да си смени екипа, тъй като розовият цвят блокирал тестостерона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР