Хърватското правителство предложи изменения в наказателния кодекс, за да инкриминира

...
Хърватското правителство предложи изменения в наказателния кодекс, за да инкриминира
Коментари Харесай

Хърватия инкриминира порнографията за отмъщение

Хърватското държавно управление предложи промени в наказателния кодекс, с цел да инкриминира " за възмездие “. Тази стъпка е приветствана от организацията за правата на дамите, инициирала законодателната смяна, оповестява БГНЕС.
Ако полови изображения, направени със единодушието на колегата и за персонална приложимост, бъдат споделени онлайн от към този момент някогашния сътрудник без единодушието на другия, действието може да бъде осъдено със затвор до три години. Това плануват промените, които се чака да бъдат признати от депутатите, написа Агенция Франс Прес. 
 Син съди родителите си, тъй като му унищожили сбирка от порно Син съди родителите си, тъй като му унищожили сбирка от порно
По света и изключително в Съединени американски щати постоянно има случаи на правосъдни каузи, които са в действителност неповторими поради това защо в действителност се отива на съд. Т...
Така нареченото подправено порно - deep fake, при което се употребява технология за подправяне или манипулиране на изображения, ще бъде включено в същата категория, реши държавното управление на свое съвещание. Това бе приветстван от B.a.B. - група за отбрана правата на дамите, която е основател на законодателните промени и започва онлайн петиция „ Спри порнографията за възмездие “, подписана от близо 10 000 души за малко повече от месец.
Асоциацията отвори през април съвещателен център за дами, които се сблъскват с онлайн офанзиви, и досега е получила 12 отчета за порнографско възмездие, сподели нейният координатор Деан Шарчевич. " Това е единствено върхът на айсберга ", сподели той. Групата е получила и десетки анонимни известия за сходно възмездие с порнография.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР