Хърватският национален отбор по футбол елиминира Бразилия на четвърфинал на

...
Хърватският национален отбор по футбол елиминира Бразилия на четвърфинал на
Коментари Харесай

Селекционерът на Хърватия: Това е чудо!

Хърватският народен тим по футбол отстрани Бразилия на четвърфинал на Световното състезание по футбол в Катар след осъществяване на дузпи. Хърватите стигнаха до серията от 11-метрови удари след прецизен удар и малко шанс за Бруно Петкович три минути преди края на продълженията.

Първото изявление на селекционера на спечелилите Златко Далич след историческото класиране на полуфиналите беше запаметяващо се.

" Това е знамение! Браво на всички момчета! Страхотен мач, изхвърлихме най-големия любимец и споделям на всички - това е същинската Хърватия. Когато би трябвало, когато е най-важно, ние сме такива! Никога не ни подценявайте, гордеем се до небесата!

Но това не е нашият край ", сподели със сълзи на един мирис възхитеният селекционер пред камерата на телевиизя HRT и продължи:

" Това е победа за цяла Хърватия, само че също и за играчите. Te дадоха всичко от себе си, благодаря и на тези, които са на пейката и живеят и страдат за триумфа ", сподели треньорът и по-късно изпрати известие до критиците си, които очевидно не са малко: " Поздравявам и тези наши " другари ", които пишат срещу нас, които не са удовлетворени от нещо.

" Но в този момент е време да изкажа огромната си признателност и на ветераните на хърватския футбол. Това беше и за вас, момчета. Но също по този начин съм признателен, че ние народ от три милиона и половина жилището се класираме на полуфинал на Световно състезание за повторно поред. Но това е! на всички ще кажа в този момент: видяхте ли, че не сме естествени ", не стопира да се радва Златко Далич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР