Хърватският нападател Никола Калинич си тръгва преждевременно от световното първенство

...
Хърватският нападател Никола Калинич си тръгва преждевременно от световното първенство
Коментари Харесай

Хърватски футболист е изгонен от световното след отказ да влезе като резерва

Хърватският нападател Никола Калинич си потегля прибързано от международното състезание по футбол в Русия. 30-годишният футболист ще бъде изпратен вкъщи, откакто отхвърли да се появи като запаса в първия мач на тима - успеха с 1:0 против Нигерия, оповестиха медиите в Хърватия.

В 86-ата минута на дуела селекционерът Златко Далич е повикал Калинич, с цел да го пусне на мястото на Марио Манджукич. Нападателят на " Фиорентин ", който изкара последния сезон чартърен в " Милан ", обаче е отказал. Той е оповестил, че има болки в гърба, пишат хърватските медии. Вместо него в игра се появи Марко Пяца.

Днес в 17.15 часа селекционерът Далич ще даде изключителна конференция, на която се чака да бъде оповестена формалната версия за решението Калинич да бъде изпратен вкъщи.

От лагера на отбора намекнаха, че нападателят е симулирал травма. Попитан от публицистите след мача за положението на Калинич, основният доктор на хърватския народен тим Борис Немец не е удостоверил за съществуването на сериозна контузия.

Немец е допълнил, че няма потребност да се вършат по-подробни проучвания.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (220)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР