Хърватският футболист на Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен използва социалните

...
Хърватският футболист на Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен използва социалните
Коментари Харесай

Ловрен предложи подслон на 16 семейства, засегнати от земетресението

Хърватският футболист на " Зенит " Санкт Петербург Деян Ловрен употребява обществените мрежи, с цел да предложи заслон на 16 фамилии, потърпевши от земетресението наоколо до Петриня.

По-рано през днешния ден (29 декември) хърватският град беше разлюлян от естествено злополучие с магнитут 6,4 по Рихтер. То беше усетено и в прилежащите страни, а много здания наоколо до епицентъра на труса са наранени. Кметът на града заяви за едно починало момиче.

Ловрен заяви посредством своя " Инстаграм ", че може в неговия хотел на остров Паг нощта да прекарат 16 фамилии, като преимущество имат тези с дребни деца. Футболистът остави телефон, на който потърпевшите да се свържат с управата на хотела.
Вижте тази обява в Instagram.

Проблем при настаняването може да се окаже фактът, че хотелът на Ловрен е на над 370 км от мястото на труса. Нуждаещите се би трябвало да пътуват над 3 часа до там.

Но пък самодейността на футболиста, който беше част от отбора на " Ливърпул ", който победи в Шампионската лига през 2019 година и в шампионата на Англия през 2020 година, е похвална след тази покруса.

" Молете се за град Петриня. Дръжте се, скъпи хора! Не давайте да ви скарат! Препоръчвам незабавно да се отворят границите! ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР