Хърватия и Чехия завършиха 1:1 на Евро 2020. Резултатът никак

...
Хърватия и Чехия завършиха 1:1 на Евро 2020. Резултатът никак
Коментари Харесай

Чехия усложни задачата на Хърватия

Хърватия и Чехия приключиха 1:1 на Евро 2020. Резултатът по никакъв начин не устройва " ватрените ", които остават с една точка от първите си два дуела, до момента в който чехите към този момент имат 4 и ще дочакат по-спокойно мача си с Англия в последния кръг от груповата фаза.

" Шахматистите " са опрени до стената и ще гонят наложителна победа против Шотландия.

Отборът на Хърватия играеше повече с топката, само че пък чехите бяха добре групирани и проведоха рискови контраатаки. В 18-ата минута топката се озова в Патрик Шик, само че ударът му не бе добър. Двата отбора опитваха да се надлъгват и след половин час игра при осъществяване на ъглов удар се стигна до тежък конфликт сред Деян Ловрен и Патрик Шик. Ловрен удари несъзнателно нападателя на " Байер " Леверкузен и му разруши носа. Съдията Карлос дел Серо Гранде прегледа обстановката с ВАР и отсъди дузпа, а Шик се разписа за 1:0. Това бе трети гол за него от началото на шампионата.

Снимка: Reuters

Веднага след гола Анте Ребич бе изведен под ъгъл на добра позиция, само че стреля мощно настрана.

Хърватия стартира по-активно второто полувреме и изравни резултата с първата си добра опция в 47-та минута. Иван Перишич бе открит на лявото крило, а изстрелът му по диагонала не остави шансове на Томаш Вацлик.

Четвърт час преди края резервата Никола Влашич можеше да изведе " ватрените " напред в резултата, само че стреля над вратата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР