Харуки Мураками пуска серия тениски, вдъхновени от романите му, в

...
Харуки Мураками пуска серия тениски, вдъхновени от романите му, в
Коментари Харесай

Как да носим любимия си роман като дреха

Харуки Мураками пуска серия тениски, въодушевени от романите му, в колаборация с японския бранд Uniqlo. Подобна вест надали ще впечатли хората, които в никакъв случай не са чели Мураками. За сметка на това почитателите му към този момент са се хвърлили на предварителните поръчки.

Мураками е казус в актуалната литература - японец, който написа книги като не-японец, които пък имат фенове на всякъде по света. Той е прочут както с тях, по този начин и с любовта си към положителната музика и семплите, само че качествени облекла.

В този ред на мисли няма нищо чудно в сбирката му с Uniqlo. Тя включва тъкмо осем модела тишърти, въодушевени от известни негови книги: " Кафка на плажа ", " Спутник, моя обич ", " Норвежка гора ", " Танцувай, танцувай, танцувай " и " 1Q84 ".

Тениските ще бъдат налични за продажба от 8 март във всички магазини на Uniqlo в Япония. По-късно през месеца ще се появят и в английския, и американски онлайн магазин. Цената им е повече от чудесна - 1500 японски йени или към 12 евро.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР