Хартиената коалиция обезумя. Те решиха да отменят машинното гласуване. По

...
Хартиената коалиция обезумя. Те решиха да отменят машинното гласуване. По
Коментари Харесай

Кирил Петков: Хартиената коалиция обезумя, извършва преврат на демокрацията

Хартиената коалиция обезумя. Те взеха решение да анулират машинното гласоподаване. По време на локалните избори се крадат най-вече гласове посредством недействителни гласове, видяхме го през 2015 година Вкарват някакви броячки на Движение за права и свободи. Пълен безпорядък е. Явно огромната цел са локалните избори. Това съобщи съпредседателят на „ “ в ефира на БТВ.

„ Затова излязохме от зала. Не можем да сме част от това “, акцентира той.

„ Другото безумство от през днешния ден бе да се вкара хартиената бюлетина. Няма да им дадем елементарно да се случи това закононарушение и то пред очите ни. В момента се случва един прелом на демокрацията. Когато откраднат изборите се отива и към кражбата на налозите “, предизвести Петков.

„ Те взеха решение да няма и обсъждане. Тази цензора на дебата е възмутителна и брутална. Надявам се, че нашата борба няма да е единствено в Народното събрание. В момента в залата има 73 индивида, които очевидно споделят, че няма да са част от кражбата на вота и хората и е добре това да се види “, акцентира.

„ Няма по какъв начин този парламент да работи с антикорупционно държавно управление на малцинството. Ние ще продължим да се борим “, сподели още той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР