Харисън Форд спазва изтощително стриктен дневен режим по време на

...
Харисън Форд спазва изтощително стриктен дневен режим по време на
Коментари Харесай

Харисън Форд изуми местните докато снима „Индиана Джоунс 5”

Харисън Форд съблюдава изтощително прецизен дневен режим по време на фотосите на петия епизод на „ Индиана Джоунс “, който сега се снима във Англия.
В момента 78-годишният артист снима най-новия филм от мега-поредицата във Англия, а Харисън се разхожда, кара колело по 40 благи дневно и яде енергийни блокчета, с цел да поддържа формата си за 11-часовите нощни фотоси.
 Брад Пит и Харисън Форд връчват награди на тазгодишните Оскари Брад Пит и Харисън Форд връчват награди на тазгодишните " Оскари "
Американската академия за кино изкуства и науки разгласи листата с артисти и известни персони, които ще бъдат домакини на 93-те наград...
Източник сподели пред вестник „ Sunday Mirror ”: " Това е необикновено. Изглежда, че съблюдава доста прецизна ежедневна рутина. Можете да сверите часовника си съгласно нещата, които прави едновременно всеки ден ”.
„ Той като че ли има вътрешен часовников механизъм, доста регламентиран. Това е пробуждане, обяд, доста дълго каране на колело, по-късно е на снимачната площадка от 18:00 часа. После се прибира в хотела към 5 часа сутринта. Този режим на извършения и работа би бил съществено тестване за човек, който е на половината от възрастта на Харисън Форд. Явно фотосите за него са същинско посвещение ".
Харисън снима подиуми от новия филм в замъка Бамбург, покрай Нюкасъл, предава БГНЕС.
Във кино лентата вземат участие Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен.
 Харисън Форд отхвърли скъпите заведения за хранене - ето какво прави вместо това Харисън Форд отхвърли скъпите заведения за хранене - ето какво прави вместо това
Той е в холивудската A-листа от 70-те години на предишния век. Но Харисън Форд показва очарованието си на елементарен човек, купувайки...
Междувременно Харисън зарадва локалните поданици в Гросмонт, покрай Уитби, като един ден се разноски с костюма си на именития археолог по улиците на градчето.
Източник от екипа показа: „ Харисън трябваше да се увери, че му е комфортно в него, тъй че отиде да се поразходи малко. Беше много необичайно. Той просто се разхождаше из селото в продължение на половин час, облечен като Индиана Джоунс, поздравявайки локалните. Даже спря и особено поздрави притежателя на локалната механа ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР