Хари Стайлс превзе музикалните класациите на списание Билборд и тези

...
Хари Стайлс превзе музикалните класациите на списание Билборд и тези
Коментари Харесай

Хари Стайлс покори музикалния Олимп с новия си албум

Хари Стайлс завладя музикалните класациите на списание " Билборд " и тези във Англия с третия си независим албум " Harry`s House ", който излезе през месец май.

Седмици наред идолът на милиони младежи е отличник в чартовете за албуми и сингли. Най-големият му шлагер сега е " As It Was " - пилотното парче от тавата, появило се през април. В английската музикална ранглиста за сингли Хари Стайлс (28 г.) не слeзe от върха 10 следващи седмици, а в Хот 100 на " Билборд " - пет седмици. " As It Was " е международен рекордьор по брой стриймвания в границите на денонощие в голям брой платформи, като в първите седем дни те доближиха 43,8 милиона.

Освен с новата си продукция, английският музикант зарадва почитателите и с турнето " Love On Tour 2022 ", чието начало беше обещано на 11 юни в Глазгоу пред към 50 000 фенове. Световната обиколка на Хари Стайлс трябваше да се състои през 2020 година, само че беше отсрочена за 2021 г поради коронавирусната пандемия. Не можа да се организира и предходната година, като концертите останаха за 2022 година Стартът към този момент е даден и в границите на турнето той ще обиколи 32 града във Англия, Европа и Южна Америка. Стайлс би трябвало да завърши изявите от " Love On Tour 2022 " в края на годината.

Певецът показва части от настоящия албум " Harry`s House ", определян от него като " най-свободната музика, която в миналото съм създавал ", както и от предходния " Fine Line ", който в началото трябваше да е в основата на турнето. Ковид-19 обаче обърка проектите на Хари Стайлс и екипа му.

Освен като реализатор, британецът се изявява и като доста надарен текстописец. За новата си продукция той споделя пред телевизионния канал Ен Би Си: " Имам възприятието, че е нещо като извадка от всичко, което избирам, и е доста покрай албума, който постоянно съм желал да направя... Той сигурно е най-личният, който мисля, че съм правил до момента ".

" Harry`s House " съдържа 13 части и е третият независим албум на Хари Стайлс. Той дебютира като солов реализатор през 2017 година с " Harry Styles ", а две години по-късно издаде и " Fine Line ", превземайки челните позиции в музикалните ранглисти и с тях.

Британецът е притежател на много награди, измежду тях миналогодишната " Грами " в категорията за най-хубаво солово поп осъществяване за сингъла " Watermelon Sugar ", който беше отличен и с БРИТ за английска ария на 2021 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР