Харесван или не, 33-годишният футболен феномен на Португалия Кристиано Роналдо

...
Харесван или не, 33-годишният футболен феномен на Португалия Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Нечовешкият мач на Роналдо в снимки

Харесван или не, 33-годишният футболен феномен на Португалия Кристиано Роналдо завоюва уважението на света и се подреди измежду боговете на този спорт с вчерашното си показване на мача сред националния тим на страната му и този на Испания (където играе за " Реал Мадрид " ). Роналдо прекатурна играта в интерес на Португалия и направи нечовешко показване, вкарвайки три гола за страната си или хет-трик, с което резултатът в последна сметка приключи като 3:3. 

Играта му беше " нечовешка ", разяснява през днешния ден Би Би Си. Международните спортни медии означават, че всеки фен на футбола, който не е гледал мача, е пропуснал огромна страст, част от която значително се дължеше на наличието на една съответна персона, а именно Роналдо. Видимо той още веднъж сподели гения си на един от най-хубавите нападатели в света и в историята на футбола, откогато футболът съществува. 

" Неговият хет-трик против Испания в този момент се отбелязва като едно от най-великите осъществявания по време на Световно състезание по футбол ", написа още Би Би Си. 

Особено в играта на Роналдо нощес в Сочи, която докара до такава висока успеваемост за Португалия, бе умеенето му да избира по кое време да се намесва интензивно на терена и по кое време да пази силите си за решаващите моменти, които ще дойдат. 

" Давай, семейство! ", написа Ронадо, публикувайки фотография на тима си в Twitter след известния мач. 

Ето и част от осъществяването му в фотоси, които предават страстта. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР