Харесваме музиката на Хари Стайлс, допадна ни и дебютното му

...
Харесваме музиката на Хари Стайлс, допадна ни и дебютното му
Коментари Харесай

Мъжът, който застава между Хари Стайлс и Лили Джеймс

Харесваме музиката на Хари Стайлс , хареса ни и дебютното му актьорско осъществяване в " Дюнкерк " (колкото и непретенциозно да беше). То обаче подсказа, че е напълно допустимо да виждаме изпълнителя и на огромен екран по-често.
 Адел, Хари Стайлс и по какъв начин изпълнителят отговори на слуховете, че имат връзка
Това ли е новото гадже на Адел

Говори обвиненият

Според Digital Spy, Хари Стайлс договаря за роля във филм, основан на LGBTQ+ книгата на Бетан Робъртс - My Policeman . Засега не е ясно дали филмът ще резервира същото заглавие, само че пък знаем, че правата са закупени от Amazon Studios.

Лили Джеймс пък също е в договаряния за другата основна роля. Ако информацията се окаже вярна, актрисата ще изиграе учителката Марион, която се влюбва в локалния служител на реда Том (Стайлс).
 Снимка 497115

Чувствата са взаимни и дотук всичко е добре, само че в действителност историята не се развива по този начин, както си мислим. Защото когато Том среща Патрик, който е куратор в локалния музей, пред него се разкрива един напълно нов свят.
 Хари Стайлс, Хампстед и по какъв начин са се пробвали да ограбят изпълнителя
Хари Стайлс - на косъм от въоръжен обир

Неприятна преживелица

Това го обърква и раздвоява. Още по-интересното е, че действието се развива през 50-те години на предишния век, когато в Англия хомосексуалността е била противозаконна. И за известно време Том поддържа връзка и с двамата, само че в един миг всичко рухва и трансформира живота им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР